Plakater til stuen der skal være unikke ☞ WooWPlakater

plakater
reklame

Find flotte plakater til stuen

Her finder du de flotteste plakater til stuen, når du ikke bare vil have en plakat din nabo også har. Ofte køber vi små hyggelige nips ting til hjemmet når vi er ude og handle i supermarkederne eller vi går på jagt i Imerco. Derfor så ender vi altid med at få hjemmet fyldt med pynt som alle andre har. Hvem vil ikke skille sig ud. Respekt for Kahler, søholm, diverse designede plakater af copenhagen eller by plakater men marked er bare ved at være fyldt op. Måske er dit hjem efterhånden en klon af dine 4 bedste veninders hjem.

Hvilke kunst plakater har du i din stue nu?

Måske har du allerede investeret i en Louisiana plakat og den har fået den bedste plads i stuen. Det er måske en du har arvet efter dine forældre og nu hænger den lige som de gjorde i deres hjem. Har du fundet nogle fede retro plakater da i ryddede op hos dine bedste forældre som nu hænger i din stue. Men hvilke billeder får dig til at slappe af og falde hen i motivet og få tankerne på geled. Sidder du nogen siden og bare kigger på dine billeder og slapper af?

Elsker du også at se på natur plakater?

Natur plakater kan vi aldrig få nok af. Den forandrer sig for hvert billede der bliver taget. Solens stråler ændrer lyset og hele udtrykket 5 minutter efter billedet er i taget. Uberørt natur har altid er skær af mystik og få let vores drømme sat i gang. Alt fra havet til skovens dybe stille ro kan fange vores indre.

Anderledes motiver fra naturen

Noget vi sjældent oplever her i Danmark er den uspoleret natur hvor træer og blomster har fået frit løb og indhyllet en gammel bil eller et forladt hus. At se en gammel mørk rød 2CV indhyllet i sprøde grønne farver fra naturen. Den gamle udtjente Citroen der står inde midt i skoven og forfalder mens naturens egne kræfter forsøger at bibeholde dens smukke ydre.

woow-plakater

Fotografer der fanger de smukke motiver

Selve rejserne bliver planlagt i flere måneder og nogle få tilfælde i flere år. Det handler nemlig om 2 ting for at kunne skaffe dig de smukke billeder.

Tilladelse og aftryk.
Når rejsen begyndes har Joachim altid en skriftlig tilladelse i baglommen fra ejeren af jorden eller bygningerne, så han med god samvittighed kan besøge stederne.
Når et billede er fanget til en plakat så er codex ”Aldrig at tage mere end der kan være i et kamera og aldrig efterlade mere end fodaftryk” på den måde vil stederne ikke blive spoleret. Ejerne kan trygt give tilladelse igen uden at være bekymret for vandalisme. Læs hele historien om Woow Plakater og Joachim

Stederne der ender som plakater til stuen

Ofte så snakker vi om helt unikke steder. Steder der kan være glemte, forladte eller fortrængte. Det er nemlig ikke altid at stederne vidner om lykkelige stunder. Der kan ligge tragedier, konkurser, eller tidens kriser, gemt i historien. Steder kan gemme på sorg fra de efterladte. Måske kan de ikke give slip på fortiden og lade nye kræfter komme til, så bygninger kunne bevares.

Besøg galleriet og se ind i fortidens minder

Galleriet er fyldt med motiver der kan blive en af dine næste store plakater til dit hjem.
Du kan se motiver inden for kategorierne, natur plakater og Urban Explorer også kaldet forladte steder. Så uanset hvad du er til så vil du med garanti blive trylle bundet til din skærm. Vælg en stor skærm at se billederne på og giv dig tid. Når du besøger Galleriet vil du nemlig se motiver du ikke vidste fandtes.Der er lukket for kommentarer.